Hva trenger du hjelp til?

Vi leverer varene

Noen av oss har drevet i anleggsbransjen i en mannsalder, andre står i startgropa som lærlinger eller har fått et respektabelt antall timer bak ratt og spaker. Til sammen er vi et lag på 34 personer som kan løse ditt prosjekt på en trygg og god måte. Vi legger lista høyt for kvaliteten i våre leveranser. At vi er presise, har høy arbeidsmoral og ryddig administrering er egenskaper som kundene våre setter pris på.

Prosjekter vi har utført

VGM Follum

Strand og Enger Anlegg AS har på prosjektet VGM Follum utført en større jobb for å utvide infrastruktur til ny biokarbon fabrikk for VOW Green Metals. Lengden på grøftene i prosjektet er i overkant av 700 meter.

Naturstein fra eget pukkverk

Strand & Enger utvinner naturstein fra eget pukkverk. Steinen blir primært brukt til oppbygging av støttemur i forbindelse med egne prosjekter.

NCC Roads – diverse oppdrag

Vi har utført en rekke av varierte oppdrag i samarbeid med NNC Roads. Dette partnerskapet kan best sammenlignes med å åpne en smågodtpose – en miks av utfordrende og spennende oppgaver. Variasjonen av oppdrag gir et innblikk i det allsidige samarbeidet vi har utviklet.

Engasjerte fagfolk

Du veit hvor glade barnehagebarn blir når de får en diger grushaug å grave i? Litt sånn har vi det også, bare at det er jobben vår! Heldigvis er det også mange andre ting som skiller oss fra småtrolla i grushaugen. Du kan flytte kommaet på masseforflyttingen fra bøtter til hengerlass, legge til høyteknologisk utstyr, nødvendige sertifiseringer og selvsagt en ekte kunde som forventer at vi leverer som avtalt. Og levere – det gjør vi! Men engasjementet og stoltheten vi legger i å utføre jobben vår, den er minst like stor som hos barnehagebarna.

På utkikk etter jobb?

Vi lar aldri muligheten for nye anleggsstjerner gå fra oss! Ring oss og fortell litt om deg selv, eller send oss en åpen søknad i dag.